JEKA-goalie Hendrickx: "Mooiste seizoen ooit"

Donderdag 07 juni 2018, 10:00, door Redactie.

JEKA-goalie Koen Hendrickx werd het weekend voor het afgelopen weekend verkozen tot 'KeepersTalent van de week' en dus mocht hij bij onze nieuwe hoofdsponsor winkelen met een waardecheque van 50 euro.

Winnaar!

Hendrickx kreeg van alle eerste elftallen in de Gemeente Breda de minste tegengoals en werd vorige maand kampioen met JEKA in de zondag derde klasse B. Maar wie denkt dat al dit succes hem vanzelf aan is komen waaien komt bedrogen uit. "Dit is zeker mijn mooiste seizoen ooit, alhoewel die wel met een teleurstelling begon. Ik begon als tweede keeper achter Dennis van Duin. Na zijn blessure kwam ik weer onder de lat en heb ik een lekker seizoen gedraaid. Ik heb me teruggeknokt en dat met een hele mooie bekroning: het kampioenschap. Het is natuurlijk lekker om in een kampioensteam te keepen met een moeilijk te passeren verdediging. Het is fijn daar je steentje aan bij te kunnen dragen", vertelt de sympathieke goalie aan de Verbeetenstraat in gesprek met Voetbalinbreda.nl.

De honger naar nieuwe glorie blijft echter onverminderd. "Het is vooral mijn ambitie om de groei die we met JEKA hebben ingezet door te zetten. En is het plafond van JEKA niet de tweede klasse, dan is dat ook zeker niet mijn plafond. Ik denk dat we nu met iets moois bezig zijn bij JEKA en dat wil ik zeker blijven meemaken." Het is duidelijk: Hendrickx is een clubman pur sang, die samen met succestrainer Bas Liebregts opgroeide. "Ik ben nu 24 jaar en heb al heel mijn leven bij JEKA gevoetbald, vanaf mijn zesde tot en met de D1 was ik nog speler en sindsdien heb ik als keeper alle selectieteams doorlopen. Toen al was Bas Liebregts elk jaar mijn trainer." Enfin, het zit allemaal lekker op sportpark Tussen de Leijen, maar de hoofdreden van het bezoek van de sluitpost was uiteraard het uitkiezen van nieuwe handschoenen. En dat lukte, gesteund door de expertise van winkeleigenaar Diego Theunissen dan ook uitstekend.


De keuze van Hendrickx viel uiteindelijk op de Elite Real (foto). Voor de keepers die deze ook willen hebben, of in het andere ruime assortiment willen speuren, ga naar www.keeperstalent.nl!


Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SON Breda
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia