Drama PCP bij GESTA maakt teveel los

Zondag 03 juni 2018, 17:09, door Redactie.

UPDATE: Vijfdeklasser PCP verloor zondag met beschamende cijfers van vierdeklasser GESTA, waardoor de kansen op promotie nihil zijn.Voor het duel werd bekend dat Bryan Veth tegen de zin van Nazmi Yener, Ibrahim Turan, Koen Vaas, Maarten Blom, Yilmaz Sari en Mo Assarraj zou spelen. Dit zestal besloot daarop te staken, doordat trainer Brian Piris besloot bij zijn standpunt te blijven en Veth gewoon op te stellen. PCP reisde daarom wel met een veredeld tweede elftal af naar Galder en kreeg een pak slaag van jewelste van de dorpelingen.Enfin, de wedstrijd had, op een paar kansen van PCP na, niet veel om het lijf. De thuisclub walste over de Brabantparkers heen, die ook nog eens met een man minder verder moesten toen invaller Corne van Elewout een rode kaart kreeg na een harde tackle. De verder onbekende opgetrommelde doelman moest uiteindelijk zeven keer vissen.

UPDATE 4 JUNI 2018 (21:11)

Redactie: Op basis van het eerste verslag is veel commotie onstaan onder meer op social media. Voetbalinbreda.nl heeft dit met alle partijen besproken op maandag en bepaald dat het beter is om niet met modder te gooien op persoonlijk gebied. Onze excuses voor enig ongemak.

GESTA - PCP 7-0 (3-0)

1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0 en 7-0 GESTA.


Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor SON Breda
    Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia