Boeimeer zet eerste stap naar handhaving

Zondag 03 juni 2018, 17:10, door Redactie.

Vierdeklasser Boeimeer heeft volgend weekend genoeg aan een remise tegen vijfdeklasser HSC '28 om zich te handhaven. Zondagmiddag wonnen de Bredanaars op eigen veld van de bezoekers uit Heerle.Waar Boeimeer het hele seizoen onderin 4C bungelde en niet heel vaak kon juichen, draaide HSC op zijn beurt een beter seizoen in 5B. Toch bleek de klasse tussen beide ploegen zondag vooral voor rust in het voordeel van de club uit de Haagse Beemden te zijn. Roy Croes opende de score en ex-prof Dustley Mulder, die volgend seizoen assistent-coach van Richard Hoogkamer en ook als speler actief zal blijven op sportpark Heksenwiel, verdubbelde de marge.

Uiteindelijk scoorde HSC de aansluitingstreffer nog, maar bleef het bij 2-1 voor de ploeg van vertrekkend trainer Jack van Zundert. "We hebben aan een gelijkspel genoeg om vierdeklasser te blijven", realiseerde Boeimeer-goalie Mike de Bruijn zich toen hij Voetbalinbreda.nl sprak na de nacompetitiewedstrijd. De return is volgende week zondag.

Boeimeer - HSC '28 2-1 (2-0)
1-0 Roy Croes, 2-0 Dustley Mulder, 2-1 HSC '28.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SON Breda
    Sponsor
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia