VCW thuis onderuit tegen vijfdeklasser

Zondag 03 juni 2018, 17:00, door Redactie.

VCW heeft een sportieve krachttoer nodig om niet te degraderen. Zondagmiddag verloor de vierdeklasser uit Wagenberg op eigen veld van vijfdeklasser GSC/ODS.De wedstrijd begon wat rommelig voor VCW, maar ondanks dat kreeg Ruud in de 2de minuut al een kans, maar deze werd geblokt door de verdediger van GSC/ODS. Na ongeveer 20 minuten moet Lars het veld al verlaten met een hemstring blessure, wat natuurlijk erg jammer was voor hem, maar ook voor VCW, want daarmee verlies je ook veel snelheid voorin.

Toch lijkt VCW het veldoverwicht te nemen en gaat wat beter combineren, waardoor er toch wat kansen ontstaan. In de 36ste minuut rukt Jens op vanaf middenveld en met een schot van buiten de zestien schiet hij net naast. Kort daarna wordt Ruud de diepte ingestuurd door Jens, Ruud legt de bal goed terug op Stef en deze heeft een goed geplaatst schot op het doel, maar de keeper weet hem te pakken., GSC/ODS breekt wel een paar keer door, maar met een aantal schoten over het doel zijn ze niet echt gevaarlijk.Net voor rust krijgt VCW nog een kans, maar deze wordt over geschoten.

VCW komt na rust goed uit de startblokken. Na een goede voorbereiding van Stef werkt Jens de bal binnen en staat VCW na 1 minuut in de tweede helft voor met 1-0. VCW weet druk te blijven zetten en dat resulteert 10 minuten later in weer een grote kans. Jens zet voor vanaf de achterlijn, via Stef komt de bal bij Kelvin, deze weet de bal van dichtbij niet goed te raken en de keeper weet alsnog te redden. Zoals het vaak gaat in het voetbal gaat het nu ook, als je zelf de kansen niet maakt doet de tegenstander dat wel. En dat is ook wat er gebeurt, nadat de bal wat rommelig wordt weg gewerkt weet GSC/ODS de bal achter Hans te werken. 1-1. Nu gaat VCW met nog wat meer druk naar voren voetballen, met als gevolg dat er ook ruimte komt voor de tegenstander. Na een snelle omschakeling van GSC/ODS bij balverlies van VCW weten zij dit goed uit te spelen en maken in de 72ste minuut de 1-2. Als de tegenstander dan in de 81ste minuut een vrije trap krijgt net buiten de zestien en deze heel goed ingeschoten wordt staat het 1-3.Dit is ook de eindstand. Volgende week staat de return op het programma uit bij GSC/ODS. Het zal een moeilijke klus worden voor VCW om deze achterstand om te buigen, maar zolang de bal rolt zijn er kansen.

VCW - GSC/ODS 1-3 (0-0)
1-0 Jens Verschuren, 1-1, 1-2 en 1-3 GSC/ODS.Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia