Zondag 10 juni: Bredase clubs in nacompetitie

Maandag 04 juni 2018, 12:00, door Redactie.

Zondagmiddag is het alles of niets voor vijf 'Bredase' clubs in de nacompetitie. Bekijk hieronder het volledige programma van die dag en de voorbeschouwingen op die duels.

PROGRAMMA NACOMPETITIE ZONDAG 10 JUNI

ODIO (4A) - SAB (4B)
GSC/ODS (5B) - VCW (4C)
SC Hoge Vucht (4C) -
GSBW (3B)
HSC '28 (5B) - Boeimeer (4C)
PCP (5B) -
GESTA (4B)

(alle duels starten om 14:30)DEGRADATIE/PROMOTIE 5B VS 4C

HSC '28 - Boeimeer (stand 1-2)

Boeimeer kent een wisselvallig seizoen en kan de vijfde klasse in kukelen, maar het heeft nog een kans om handhaving af te dwingen in de zondag vierde klasse C. Dan moet er zondag in Heerle minimaal gelijk worden gespeeld na de eerdere thuiszege.

PROMOTIE 4A VS 4B

ODIO - SAB

De bloedvorm waarin SAB verkeert sinds het voorjaar moet tegen medevierdeklasser ODIO weer worden getoond zondagmiddag. Daar zal de Bredase promovendus het liefst nog een stap naar opnieuw een promotie. Als dat lukt volgt er nog slechts een finale.

DEGRADATIE/PROMOTIE 5B VS 4C

GSC/ODS - VCW (stand 3-1)

VCW moet zondag in Dordrecht minstens met drie goals verschil winnen van GSC/ODS. Dan blijft het in de vierde klasse. Bij twee goals verschil winnen volgt er een verleninging: game on.

PROMOTIE/DEGRADATIE 4C VS 3B

SC Hoge Vucht - GSBW

Op sportpark de Wisselaar gaat SC Hoge Vucht over een enkel duel bepalen met GSBW wie er naar de finale gaat voor een ticket in de zondag derde klasse. Als de Bredanaars winnen, rest er nog een horde naar promotie.

PROMOTIE/DEGRADATIE 5B VS 4B

PCP - GESTA (stand 0-7)

PCP moet met een gehavende selectie proberen om de 7-0-nederlaag bij GESTA weg te poetsen zondag. Alleen een wonder kan de Brabantparkers nog promotie opleveren.


Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SON Breda
    Sponsor
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor Hyundai van Riel
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia