Rumoerig seizoen PCP eindigt met thuisnederlaag

Zondag 10 juni 2018, 17:00, door Redactie.

PCP heeft de nacompetitie om promotie kansloos moeten afsluiten. Zondag werd de return in Brabantpark ook verloren, ondanks een goed begin van de wedstrijd tegen GESTA.Zonder de inmiddels uitgeschreven spelers (vorige week staakten zes basisklanten uit onvrede over selectiezaken), maar mét veteraan Janton van Hemert in de basis, ging PCP met frisse moed het bezoek uit Galder te lijf. De dorpelingen konden zich zelfs een dikke nederlaag permitteren en leken zich niet druk te maken op sportpark Lage Kant, waar Bryan Veth de score opende uit een penalty.

Na rust zakte de Bredase thuisclub door de knietjes: GESTA scoorde drie treffers en haalde uiteindelijk dubbele cijfers over twee wedstrijden. PCP kan zich opnieuw gaan opmaken voor een jaar in de kelder van het zondagvoetbal, met een oude bekende als trainer na de zomer: Peter Maaskant.

PCP - GESTA 1-3 (1-0) - (1-10 in totaal)
1-0 Bryan Veth (pen.), 1-1, 1-2 en 1-3 GESTA.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia