SAB klopt ODIO in de verlenging en blijft hopen

Zondag 10 juni 2018, 17:20, door Redactie.

SAB staat volgende week in de finale om promotie naar de derde klasse. Zondagmiddag won de promovendus knap op het gras van een andere vierdeklasser: ODIO.Twee keer op rij promoveren: het zit er na een heet middagje in Ossendrecht nog altijd in voor de Sint Anna Boys. ODIO poetste de openingstreffer van uitblinker BRyan Bongaards nog wel volledig weg voor rust (2-1, red), maar toen de thuisploeg met een man minder kwam te staan sloeg Joris van de Lande toe: 2-2. Bongaards leek de strijd zelfs te beslissen daarna, maar in blessuretijd incasseerde SAB de zure gelijkmaker nog.

In de verlenging ging het echt geweldig voor de bezoekers van coach Meindert Dijkstra, die nog altijd kans maakt op glorie bij zijn afscheid. Bongaards (3-4) en Van de Lande (3-5) gooiden de deur hard in het slot voor de dorpelingen. SAB is aanstaande zondag op eigen veld gastheer voor een bloedstollende finale tegen derdeklasser Waspik. De winnaar van die cruciale wedstrijd promoveert naar de zondag derde klasse: game on.

ODIO - SAB 3-5 (2-1) - SAB GAAT DOOR NA VERLENGING
0-1 Bryan Bongaards 1-1 en 2-1 ODIO, 2-2 Joris van de Lande, 2-3 Bryan Bongaards, 3-3 ODIO, 3-4 Bryan Bongaards, 3-5 Joris van de Lande.


Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SON Breda
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia