Boomlang UVV `40-duo sluit `KeepersTalent-actie`

Maandag 11 juni 2018, 16:00, door Redactie.

UVV '40-goalies Jorg Feskens en Luc van Dongen werden onlangs beiden verkozen tot 'KeepersTalent van de week' en dus mochten zij bij onze nieuwe hoofdsponsor winkelen met een waardecheque van 50 euro.

Winnaars!

Aan de Verbeetenstraat is naast het bezoek van de twee doelmannen van zondag derdeklasser UVV nog iemand te gast: Simon van Dongen. De vader van Luc van Dongen moest namelijk mee om het duo te vervoeren. Jorg Feskens (foto, links) is nog maar zestien jaar en Luc van Dongen (foto, rechts) heeft zijn voet gebroken. Dus moest de vader van de geblesseerde doelman met de bus richting onze hoofdsponsor, waar winkeleigenaar nog eens nader kennis maakte met de eerste keeper en zijn twee meter (!) lange tiener als concurrent.

De blessure van Van Dongen zorgde er voor dat Feskens zijn debuut maakte, nadat hij al lang meetrainde met de ploeg van coach Johan Gabriëls. UVV dwong directe handhaving af in 3A en de vraag of Feskens uiteindelijk opvolger van Van Donger wordt stak al meteen de kop op. Zover is het echter nog lang niet, want beide goalies zitten op hun plek op sportpark Jeugdland. Feskens kan leren, Van Dongen moet presteren. Dat gaan ze na de zomer doen met hetzelfde merk handschoenen, want dat was de hoofdreden van hun bezoek.


De keuze van Feskens en Van Dongen viel uiteindelijk op Adidas keepershandschoenen (foto). Voor de keepers die deze ook willen hebben, of in het andere ruime assortiment willen speuren, ga naar www.keeperstalent.nl! Wij danken KeepersTalent Breda voor de prettige samenwerking dit seizoen. Tot volgend seizoen!


Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Keeperstalent
    Sponsor
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Cell Phone Fix
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia