Advendo ziet licht aan het einde van de tunnel

Woensdag 13 juni 2018, 17:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

Advendo is hoe dan ook een winnaar deze 'transfermarkt'. De zondag vijfdeklassers uit Breda-Noord kunnen namelijk heel wat versterkingen verwelkomen na de zomervakantie, vooral van concurrent PCP.

foto door Jos Thommassen

Het afgelopen seizoen kan voor de rood-witten in de boeken als misschien wel het meest dramatische jaar ooit. Een ontslagen trainer, roemloos als laatste geëindigd en een aantal wedstrijden die of gestaakt werden of geen doorgang vonden. Mede daarom heeft Advendo in 5B slechts twee punten verzameld (5 met 3 strafpunten) De voormalige derdeklassers hebben hun portie dus wel gehad.

Maar ook aan de Bastenakenstraat komt na regen wat zonneschijn. Spelers als Umit Koc en Yasin Celik maken hun rentree weer en van competitiegenoot PCP kwam de grootste kwaliteitsinjectie: Ibrahim Turan, Riza en Yilmaz Sari (foto), Mustafa en Nazmi Yener. Tel daarbij op dat routiniers als Mark Schouten en Nick van Santvoort wellicht weer aansluiten en coach Gerrit Bruggeman kan vooruit.

Met alle respect voor de huidige selectie, maar de huidige overschrijvingen zorgen er voor dat Advendo kan mikken op een plek in het linkerrijtje volgend voetbaljaar. De rode lantaarn lijkt sportpark 't Kadijkje snel te verlaten. Voetbalinbreda.nl weet ondertussen ook dat Advendo nog een grote vis binnen hoopt te hengelen. Ex-Baronie-spits Emre Uçerler zou eraan denken om zijn kicksen weer aan te trekken.


Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SAMBA
    Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SON Breda
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia