Rivaal Hoge Vucht: "Wij horen in derde klasse"

Vrijdag 15 juni 2018, 22:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

Alle voetballiefhebbers uit de Gemeente Breda weten intussen wel waar SC Hoge Vucht toe in staat is en wie de bepalende spelers zijn van de zondag vierdeklasser. Voetbalinbreda.nl nam daarom contact op met een belangrijke speler van de rivaal, om de finale van zondag eens uit een andere invalshoek te bekijken.Brent de Wijs (foto, links) haalde dit seizoen in de zondag derde klasse C dubbele cijfers namens Nieuwkuijk. Zijn rivaal zondag, Ibrahim Ikililou, maakte er echter drie keer zoveel (49 in totaal), maar toch kent De Wijs hem niet. "Ik kende de club eerlijk gezegd niet en hun spits ook niet, 49 goals? Dan moeten we hem in de gaten houden, haha. Ik ben wel topscorer, maar ook omdat onze spits Max Raymakers bijna heel het jaar geblesseerd is geweest. Wat ik verwacht van de finale? De vorige wedstrijd hebben wij met geluk gewonnen, dus het zal sowieso een moeilijke wedstrijd worden in Breda zondag", vertelt hij, terwijl hij het duel vermoedelijk niet zal halen vanwege een armblessure.

"Nieuwkuijk is een echte dorpsclub, waarbij de gezelligheid ook heel belangrijk is. Ik vind dat we zeker in de derde klasse thuis horen, maar helaas hebben we dat dit jaar niet kunnen laten zien. Maar dat heeft ook zeker te maken met de vele blessures die we hadden. Ik denk dat het een loterij blijft, want zoals ik al zei hebben we de vorige ronde  veel geluk gehad en we bungelden heel het seizoen al onderin de competitie, dus dat wij een derdeklasser zijn wil niet veel zeggen denk ik", aldus De Wijs. Sportpark de Wisselaar houdt vanaf 14:30 uur zijn adem in. Wie wint, krijgt een plek in de zondag derde klasse.


Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Keeperstalent
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor
    Sponsor SON Breda
    Sponsor SAMBA
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia