Waspik-topscorer wil SAB in vierde klasse houden

Donderdag 14 juni 2018, 21:50, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

Alle voetballiefhebbers uit de Gemeente Breda weten intussen wel waar SAB toe in staat is en wie de bepalende spelers zijn van de zondag vierdeklasser. Voetbalinbreda.nl nam daarom contact op met een sterspeler van de rivaal, om de finale van zondag eens uit een andere invalshoek te bekijken.

De Sint Anna Boys van coach Meindert Dijkstra hebben dit seizoen de beschikking over topschutter Joris van de Lande en dé man in vorm in 4B: Bryan Bongaards, in Waspik hopen ze dat Steven Molenschot (25 goals in 3B) hun vereniging overeind zal houden. Molenschot (foto) vertrekt na de zomer naar zaterdag tweedeklasser Almkerk, maar wil eerst zijn team in de derde klasse houden. "Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet is Waspik een echte dorpsclub, waar allemaal jongens uit het dorp spelen. Wij horen met onze smalle, maar kwaliteitsvolle selectie in de derde klasse thuis. Vorig jaar speelden we nog nacompetitie voor promotie, alleen dit seizoen zat alles tegen."

"Wat we dachten toen we hoorden dat SAB onze tegenstander werd in de finale voor ons lijfsbehoud? 'Fijn', want het is een stuk minder ver, haha. Nee, we hadden geen echte favoriet. Er is iemand gaan kijken vanuit ons voor beide ploegen dus voor ons was er geen voorkeur.
Ik weet dat ze vorig seizoen zijn gepromoveerd en een goede laatste periode hebben gedraaid dit seizoen. Spelers van SAB ken ik persoonlijk niet. Ik wil Waspik in elk geval maar op één manier verlaten: in de derde klasse", aldus de aanvallend ingestelde Molenschot. Op sportpark Ruitersbos staat het strijdtoneel zondagmiddag: 14:30 uur. De winnaar grijpt een ticket voor de zondag derde klasse. Game on.


Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SAMBA
    Sponsor
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SON Breda
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia