Pim Vincenten is op en naast het veld succesvol

Zondag 29 juli 2018, 11:00, door Mica de Montigny.

Vergeet de vorige websites waarop je je beste team samenstelde om zoveel mogelijk punten te verzamelen en je vrienden af te troeven. Ultra Eleven heeft de voetbalharten van heel wat managers in spé al veroverd. Beek Vooruit-keeper Pim Vincenten is er één van: en niet de minste.De 27-jarige keeper van de zondag tweedeklassers uit Prinsenbeek beleefde eigenlijk in alle opzichten een succesvol seizoen. Hij werd in De Stee verkozen tot speler van het jaar, maar had ook online tijd om te shinen. Voetbalinbreda.nl sprak eerst over het succes binnen de krijtlijnen en ook vanaf zijn smartphone. "Om de beste speler te zijn van Beek Vooruit is een kleine jongensdroom die uitkomt. Het is een hele eer. We hebben het goed gedaan als promovendus op het hoge niveau en ik heb daar mijn steentje aan bij mogen dragen vertelt de doorzetter pur sang. Verschillende keepers passeerden namelijk de revu op sportpark de Heikant en werd eigenlijk bijna altijd boven hem verkozen. "Maar ik heb nooit opgegeven. Ben altijd blijven geloven in mezelf en hard blijven trainen. Uiteindelijk heb ik het geschopt tot een vaste plek onder de lat en daar ben ik trots op."

Na alle tegenslagen (de seizoenen dat hij geen onbetwiste eerste keeper was, red.) is de zon dus hard aan het schijnen voor de Bekenaar. Onlangs pakte hij echter nog een prijs, door in het snel groeiende deelnemersveld van Ultra Eleven na de spannende Eredivisie op de tweede plek te eindigen. Ultra Eleven is een ua design sexy site waarop jij je beste elf Eredvisie-spelers in een team moet posteren. Je krijgt een budget en moet slim inkopen: doe je dat, dan maak je dus kans op een hoge eindnotering en op fantastische prijzen zoals bijvoorbeeld een voetbalreis naar FC Barcelona. Er zijn andere platformen waarop dit ook kan, maar Ultra Eleven is onderscheidend, zo legt Vincenten (foto) uit. "De kracht van Ultra Eleven is dat je voor het seizoen begin slechts één keer een selectie samenstelt. Je hebt er dus niet elk weekend omkijken naar."

"Je kunt in de winterstop nog aanpassingen maken, maar that's it. Ik volg dus wekelijks makkelijk via mijn smartphone de ontwikkelingen en hoef er dus niet heel veel tijd in te steken. Het kiezen van je selectie moet je wel slim doen. Uiteindelijk begon mijn Ultra Eleven moeizaam, maar toen ik in de winterstop wat wijzingen door mocht voeren, ben ik alsmaar blijven klimmen. De tweede plek was mooi meegenomen, want ik heb er een mooie prijs en een geldbedrag aan overgehouden. Ik raad iedereen Ultra Eleven aan en zou zeggen: doe je best om mij te overtreffen. Ik ben tweede geworden, maar nu ga ik voor de eerste plek. Maar buiten de prijzen is het ook gewoon heel erg leuk om aan mee te doen."

Er zijn drie verschillende pakketten en ook zelfs een VIB subpoule. Doe mee met jouw teamgenoten en laat zien wie de grootste voetbalkenner van Breda is in de Voetbal in Breda-subpoule: klik hier en schrijf je gratis in of ga naar de homepage van Ultra Eleven en bekijk de website voor meer informatie!

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SON Breda
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor
    Sponsor Hyundai van Riel
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia