Baronie weet al in welke competitie het speelt

Maandag 02 juli 2018, 10:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

De KNVB heeft voor alle Hoofdklassers bekend gemaakt in welke competities zij komen te spelen. Dit betekent voor de enige Bredase Hoofdklasser dat er dus nieuws is.

Baronie is wederom ingedeeld in de zondag Hoofdklasse B. De hoogst acterende amateurclub uit onze Gemeente treft interessante clubs als Magrep '90 en Leonidas (respectievelijk uit Utrecht en Rotterdam). Verder treft de formatie van coach Jurriaan van Poelje oude bekenden zoals Halsteren, Nuenen en UDI '19.

De competitie voor de Baronnen start al op zondag 2 september. Alle andere Bredase clubs (eerste klasse tot en met de vijfde klasse) weten op 13 juli in welke competities zij bivakkeren. Houd Voetbalinbreda.nl dus ook in je zomervakantie in de gaten.

ZONDAG HOOFDKLASSE B 2018/2019

Baronie,
Alphense Boys
Gemert, Groene Ster, Halsteren, IFC, Leonidas, Magreb '90, De Meern, SV Meerssen, RKSV Minor, Nuenen, RKAVV, UDI '19, Unitas en VC Vlissingen.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SAMBA
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SON Breda
    Sponsor
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia