NAC Breda bijt spits af met zege in Made

Zaterdag 07 juli 2018, 19:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

NAC heeft zaterdagavond de eerste wedstrijd van de oefencampagne voor 2018/2019 winnend afgesloten. Op Sportpark De Schietberg werd Madese Boys met 1-5 verslagen. Namens NAC scoorden Mitchell Te Vrede, Gianluca Nijholt, Jethro Mashart, Arno Verschueren en Sydney van Hooijdonk.

foto door Jos Thommassen

Trainer Mitchell van der Gaag heeft met zijn ploeg zijn eerste trainingsweek erop zitten. Als afsluiter van deze week ging de Parel van het Zuiden op bezoek bij Madese Boys. Op een goedgevuld Sportpark De Schietberg zagen de bezoekers 22 verschillende namen in actie komen bij NAC, waaronder veel spelers van Jong NAC en enkele van NAC O19. Nieuwkomers Greg Leigh, Jurich Carolina en Mikhail Rosheuvel maakten hun eerste meters in het geel-zwart.

Voor rust kwam NAC uit twee standaardsituaties tot scoren. Eerst werd Te Vrede onderuit gehaald in de zestien, waarna hij het buitenkansje zelf verzilverde. Niet veel later kopte Nijholt een vrije trap van El Allouchi achter de keeper. Na rust maakte Van Gestel optimaal gebruik van een slippertje in de defensie, waarna hij Mashart een opgelegde kans gaf. De linksbuiten maakte het beheerst af. Een droge knal van Verschueren en een prima spitsengoal van Van Hooijdonk, na een steekpass van Rosheuvel, bleken de Bredase wapenfeiten. In de slotfase redde de thuisploeg de eer nog, wat de eindstand bepaalde op 1-5.

Volgende week dinsdag staat de volgende oefenwedstrijd op het programma. Dan is Victoria '03 de tegenstander in Oudenbosch

(bron: nac.nl)

Klik hier voor een fotoserie van dit duel door Jos Thommassen op onze Facebook-pagina

Madese Boys - NAC Breda 1-5 (0-2)
0-1 Te Vrede (pen.), 0-2 Nijholt, 0-3 Mashart, 0-4 Verschueren, 0-5 Van Hooijdonk, 1-5 Madese Boys.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Keeperstalent
    Sponsor SAMBA
    Sponsor
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SON Breda
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia