Droom jij van een baan als voetbaljournalist?

Woensdag 11 juli 2018, 07:00, door Redactie. Ben jij de beste coach van Breda? Doe mee met Ultra Eleven!

Voetbalinbreda.nl staat op het punt van een revolutie. We willen jullie zo snel mogelijk vertellen wat er te gebeuren staat, maar eerst zoeken wij nog enkele versterkingen voor onze Bredase redactie, maar ook liefhebbers en kenners uit de regio Etten-Leur en Oosterhout.

Inmiddels is ons team aangevuld door enkele jonge en talentvolle krachten, maar we zoeken nog kandidaten die onze redactie completteren. Ben jij gek van voetbal en het (regionale) Bredase voetbal in het bijzonder? Kun jij leuke artikelen van je toetsenbord laten klateren? Heb jij een onwijs scherpe camera en gevoel voor fotografie? Zit jij op school en zoek je een stageplaats? Dan zoeken wij jou! En let op: niet alleen in de regio Breda, maar ook in Etten-Leur en Oosterhout, want die twee websites komen weer online!

Redacteur/Journalist

Om onze tienduizenden bezoekers per maand te informeren over het amateurvoetbal willen wij een hongerige stukjesschrijver. Je gaat naar een hele toffe amateurwedstrijd, maakt er een boeiend verslag van en ondervraagt de hoofdrolspelers. Zondag is de dag, dus je bent in elk geval dan beschikbaar. Ook op frequentere basis is het mogelijk om ons online platform naar een hoger niveau te tillen. Denk aan interviews, achtergrondverhalen, voor- en nabeschouwingen.

Fotograaf/Videobewerker

Word jij gelukkig van plaatjes schieten tijdens spannende wedstrijden? Wil jij ons publiek ook gelukkig maken met jouw schitterende foto's of video's? Aarzel niet langer en zorg dat je ons laat weten dat je beschikbaar bent komend seizoen.

Stagiaires/Vrijwilligers

Volg jij een opleiding die aansluit op ons concept? Doe je stage dan bij ons. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom voor de wat kleinere, maar net zo belangrijke taken.

Wat krijg je van ons?

Wij bieden jou een toffe werkplek (waar we samen gaan werken), goede begeleiding door ervaren collega's en een financiele vergoeding, dus reageer zo snel mogelijk via info@voetbalinbreda.nl!

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor SON Breda
    Sponsor
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SAMBA
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia