Goalies Baronie en KeepersTalent werken samen

Donderdag 26 juli 2018, 20:00, door Redactie.

Afgelopen woensdagavond maakten de selectiekeepers van Baronie en de winkel KeepersTalent Breda nog eens nader kennis. Beide partijen werken tegenwoordig samen en Voetbalinbreda.nl nam een kijkje bij de eerste ontmoeting.Namens de Hoofdklasse-club waren Robbert van Oorschot, Mirko Ivanek en Bart van den Hoven namens de eerste ploeg gekomen om handschoenen uit te kiezen tot 100 euro voor het komende seizoen. Maar ook keepster van Vrouwen 1, Ika Luijf, was er bij. Net zoals de doelman van het tweede Yannick Lusse én keeperstrainer Eric Kruithof. KeepersTalent.nl sponsort niet alleen onze website, maar nu ook de hoogst acterende voetbalclub van het Bredase amateurvoetbal.

Nu de selectie van sportpark de Blauwe Kei aan zijn eerste trainingsweek bezig is, kwam de afspraak aan de Verbeetenstraat dan ook heerlijk uit. Ook voor de jeugdkeepers van de Baronnen zit er overigens nog iets leuks in: zij krijgen allen een waardebon waarmee ze kunnen shoppen. Zo tilt Baronie de zorg voor al zijn doelmannen naar een hoger plan de komende tijd. De lachende gezichten op de foto waren dan ook niet verrassend.


Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Keeperstalent
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor
    Sponsor SON Breda
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia