Baronie redt laat punt bij oefenpartner JEKA

Zondag 29 juli 2018, 15:00, door Mica de Montigny.

JEKA en Baronie hebben zondagmiddag hun eerste oefenpot van de voorbereiding op het nieuwe seizoen gespeeld. De Bredase derby was vermakelijk en leverde bijna een daverende verrassing op.

Foto door Vinnie de Laat

Op het kunstgrasveld van sportpark Tussen de Leijen speelde de tweedeklasser van coach Bas Liebregts vrij aardig voor bijna 100 toeschouwers. Hoofdklasser Baronie had het dan ook lastig af en toe onder de benauwde weersomstandigheden. De spelmaker van de Tricolores, Merijn Notenboom, opende vroeg al de score namens de thuisclub. Het antwoord liet echter niet lang op zich wachten: Jorik Mijnhijmer deed waar hij voor naar Baronie is gehaald: scoren.

Na rust maakten de twee ploegen, die nog lang niet compleet zijn vanwege vakantiegangers in beide selecties, er een vermakelijk schouwspel van. Tommy Vogels vuurde een kanon af op Baronie-keeper Robbert van Oorschot en die kon de bal alleen maar via de onderkant van de lat terug het veld in zien stuiteren. De arbiter oordeelde echter dat het leer de doellijn gepasseerd had: 2-1.

Baronie had daarna het overwicht, maar stuitte steeds op JEKA-goalie Dennis van Duin. Mijnhijmer, maar ook de levensgevaarlijke Jason Tjien-Fooh (foto) konden niks forceren. Uiteindelijk was het Bart Diepstraten die een rebound kiezelhard in het dak van het doel knalde en in de laatste minuut het gelijkspel op het scorebord zette. Een mooi cadeau voor de youngster, die binnenkort naar Amerika gaat om te voetballen en te studeren.

(Foto door Vinnie de Laat)

JEKA - Baronie 2-2 (1-1)
1-0 Merijn Notenboom, 1-1 Jorik Mijnhijmer, 2-1 Tommy Vogels, 2-2 Bart Diepstraten.

Sponsor
Terug naar de vorige pagina
E-mail
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SON Breda
    Sponsor Cell Phone Fix
    Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia