Adverteren op Voetbal in Breda

Het unieke platform Voetbalinbreda.nl is sinds de zomer van 2011 uitgegroeid tot onderwerp van gesprek in voetballend Breda en omstreken. Wij hebben dan ook ruimte voor adverteerders en sponsors aangemaakt op onze website voor bedrijven, lokaal tot nationaal, die graag willen adverteren danwel sponsoren.

Tienduizenden unieke bezoekers per maand (ruim 150.000 per jaar) vinden steevast hun weg naar ons medium. Het is derhalve niet vreemd dat dankzij onze dagelijke stroom aan bezoekers we al verscheidene partners aan ons hebben gebonden en ons platform al miljoenen keer is bezocht. Mede hierom is het zeer interessant voor bedrijven en ondernemingen om zich op ons platform te laten zien.

Maar Voetbalinbreda.nl is meer dan alleen een nieuwsvoorziening. Wij verbroederen. Inmiddels hebben wij in 2012, 2013, 2014, 2015 en 2016 het grote Bredase Voetbalkampioenschap met succes georganiseerd en ook de FIFA in Breda-toernooien zijn populair en onze VIB Indoor-Cup wordt steevast goed bezocht. Kortom, ons concept is meer dan uniek.

Dus wilt U ook profiteren van ons grote bereik in de regio? Wilt U ook adverteren of sponsoren zoals bijvoorbeeld Van Riel Autobedrijven en McDonald`s Breda dit al doen? Wij hebben verschillende mogelijkheden met prijzen variërend van 588 euro tot 2499 euro per jaar, afhankelijk van plaatsen en formaten op de website. Ook via onze social media-kanalen kunnen wij nog iets extra`s doen. Op Twitter hebben we al meer dan 1200 volgers en via Facebook liken ook al bijna 4000 mensen ons. Al onze pakketten hebben een maximale afnameperiode van een jaar met de mogelijkheid om te verlengen.

Meer informatie? Mail naar: info@voetbalinbreda.nl (iedere nieuwe sponsor krijgt 10% korting op de eerste samenwerking)

Internetreclame is namelijk door de instantie NIPO beoordeeld tot meest effectieve reclame en dus voor uw bedrijf zeer aantrekkelijk. Zeker gezien het feit dat uw advertentie of banner 24 uur per dag en 7 dagen per week zichtbaar is voor de bezoekers, die elke dag een kijkje nemen op Voetbalinbreda.nl, is ons platform een uitgelezen mogelijkheid om gericht uw doelgroep te bereiken.

  • Sponsor SON Breda
    Sponsor De Video Analist
    Sponsor SAMBA
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor Hyundai van Riel
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia