Sponsors

Hieronder presenteren we met trots onze sponsors.

McDonald`s Breda (Hoofdsponsor) McDonald`s Breda (Hoofdsponsor)

Think global, act local is ons motto. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. Dit heeft McDonald's vertaald in de visie Good Food Fast. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden.

 
Van Riel Autobedrijven (Hyundai) Van Riel Autobedrijven (Hyundai)
Als een van Nederlands grootste autobedrijven bieden wij u een totaalpakket voor uw mobiliteit. Of het hierbij nu gaat om de voorziening in uw totale zakelijk wagenpark of de particuliere aanschaf van een auto. Wij bieden maatwerk.
 
100% Voetbal Breda 100% Voetbal Breda
100% Voetbal Breda is dé voetbalspeciaal zaak van de gemeente Breda, waar je voor al je benodigdheden terecht kunt. Wij bieden U naast de laatste producten ook support voor U en uw team. Neem eens een kijkje in ons ruime assortiment. Mocht u verder nog vragen en of opmerkingen hebben dan kunt u deze aan ons, of aan een van onze experts stellen.
 
SAMBA SAMBA
SAMBA levert voetballen voor alle varianten van de voetbalsport; van professionele voetballen voor natuur- en kunstgras tot aan voetballen voor beachsoccer en zelfs straatvoetbal. Voor het beoefenen van de sport is alleen een voetbal niet genoeg. SAMBA biedt naast topkwaliteit voetballen daarom ook hoogwaardige voetbalaccessoires voor in en om het veld.
 
RB-Media Internet Solutions RB-Media Internet Solutions
Deze website is gesponsord en gerealiseerd door Internetbureau
RB-Media Internet Solutions uit Breda. RB-Media is gespecialiseerd in webdesign en website ontwikkeling.
 
De Dreef Auto`s De Dreef Auto`s
Bij ons koopt u een goede occasion tegen een redelijk prijs maar wel met de service zoals u dat wilt. Geen glazen pand aan de snelweg maar gewoon een no nonsens autobedrijf aan de Takkebijsters 42 in Breda waar u in een keurige overdekte showroom occasions kunt bekijken.
 
CellPhoneFix CellPhoneFix
Tablet- en iPhone-reparatie in Breda en omgeving. Is uw smartphone defect of is het scherm gebarsten? Wij repareren uw smartphone snel en vakkundig met 6 maanden garantie!
 
KeepersTalent Breda KeepersTalent Breda
KeepersTalent is de keeperswinkel van Noord-Brabant, gelegen aan de Verbeetenstraat 19 in Breda. Bij ons kunt u ook gemakkelijk de beste keepershandschoenen online bestellen in onze keepers webshop.
 
Beat en Rhythm Beat en Rhythm
Beat & Rhythm is een organisatie gespecialiseerd in het verzorgen van workshops, danstrajecten, sport, theatervoorstellingen en entertainment. Voor zowel het voortgezet onderwijs als voor instanties zoals internaten en jeugdinrichtingen, bedrijven, kinderfeestjes en nog veel meer.
  • Sponsor Hyundai van Riel
    Sponsor SON Breda
    Sponsor
    Sponsor Keeperstalent
    Sponsor Cell Phone Fix
Sponsor
SAMBA Speler van de week
Adverteren - Disclaimer - Copyright © 2011-2018 Voetbal in Breda. Voetbalinbreda.nl, Voetbalinettenleur.nl en Voetbalinoosterhout.nl zijn onderdeel van MDM-Voetbalmedia