Datum: zondag 1 maart 2020, 17:53 - Auteur: Redactie

Advendo verliest bij directe concurrent FC Drunen

Een onnodige nederlaag voor Advendo zondagmiddag in 5B. FC Drunen brak de bezoekende Bredanaars in de uiterste slotfase.

Vlakbij de Drunense Duinen kon Advendo zich niet ontspannen. De thuisclub nam de leiding, maar Ramzi Talouka bracht met zijn doelpunt het evenwicht terug in de wedstrijd. Pas toen de blessuretijd naderde sloeg het noodlot echter toe voor de opkrabbelende club uit Breda-Noord: 3-1.

Nieuwbakken trainer Martijn Malinka gaf na de wedstrijd commentaar tegenover Voetbalinbreda.nl. “We misten heel wat spelers door blessures. Daarom was het netjes dat we het tot de 86ste minuut nog op 1-1 konden houden. Iedereen heeft hard gewerkt en dat biedt perspectief.”

”Of de appel extra zuur smaakte vier minuten voor tijd? Aan de ene kant wel. Maar dat Drunen won was wel volledig verdiend. Ze waren veel beter de tweede heldt en creëerden voldoende kansen.” Komend weekend dé stadsderby voor Advendo bij TVC Breda.

FC Drunen – Advendo 3-1 (1-1)
1-0 FC Drunen, 1-1 Ramzi Talouka, 2-1 en 3-1 FC Drunen.