Datum: dinsdag 5 februari 2019, 22:41 - Auteur: Redactie

Baronie is ‘nog moe’ en vliegt uit het bekertoernooi

Zondag Hoofdklasser Baronie ziet niet alles in goud veranderen wat het zelf aanraakt. Dinsdagavond vlogen de Bredanaars uit de beker door toedoen van zaterdag eersteklasser Sliedrecht.

Op sportpark de Blauwe Kei werd duidelijk dat de Baronnen niet geheel okselfris uit de strijd waren gekomen afgelopen zondag. Baronie leverde een krachttoer door Halsteren na een 0-1-ruststand puntloos huiswaarts te sturen en daarmee de koppositie veilig te stellen in HB.

Sliedrecht toonde van meet af aan scherper en frisser te zijn dan de thuisclub en kwam vlak voor rust op voorsprong. In de tweede helft drong Baronie nadrukkelijk aan, maar kon het uitschakeling niet voorkomen, waardoor de Zuid-Hollanders dolblij gingen douchen na een pittig duel.

Voor verliezend coach Jurriaan van Poelje was wel duidelijk waar de schoen aan het wringen was gedurende de ijskoude voetbalavond voor eigen publiek. “We waren nog een beetje moe”, doelde hij op de topper van afgelopen zondag, toen hij Voetbalinbreda.nl even sprak.

Baronie – Sliedrecht 0-1 (0-1)
0-1 Sliedrecht.

9 Shares