Datum: dinsdag 11 december 2018, 22:02 - Auteur: Redactie

Baronie overwintert in bekertoernooi door uitzege

Zondag Hoofdklasser Baronie kende dinsdagavond weinig moeite met zaterdag derdeklasser Prinsenland. De Bredanaars maakten vooral na de pauze het krachtsverschil duidelijk en ‘bekeren’ verder.

Het duel tussen de clubs waar de trainers bevriend zijn met elkaar (Jurriaan van Poelje en Daan Uithof) begon al snel met een kans voor Moustafa Mohammad: de aanvaller kopte echter naast. Wat later scoorde hij toch, na een mooie solo van flankartiest Nizar Mekkaoui. En zoals het hoorde werd het ook 0-2: Jason Tjien-Fooh scoorde. De leverancier? Opnieuw Mekkaoui, die met twee assists al snel zijn stempel op het duel drukte.

Prinsenland zette de stand nog wel op 1-2, maar de ploeg uit Dinteloord zag na rust hoe Mohammad na een uur spelen de wedstrijd in het slot gooide met zijn tweede treffer van de avond. Het slotakkoord was voor invaller Jeremey Goveia, die koud in het veld de 1-4 tegen de touwen kopte. In de volgende ronde ontmoet Baronie de winnaar van Steenbergen versus Sliedrecht voor een plaats bij de laatste 16.

Prinsenland – Baronie 1-4 (1-2)
0-1 Moustafa Mohammad, 0-2 Jason Tjien-Fooh, 1-2 Prinsenland, 1-3 Moustafa Mohammad, 1-4 Jeremy Goveia.

8 Shares