Datum: zondag 28 november 2021, 16:34 - Auteur: Redactie

Bavel moet op sportpark de Roosberg buigen voor VOAB

VOAB kwam zondag nog wel op achterstand op sportpark de Roosberg, maar het was de betere. Bavel verloor daardoor weer eens een keer in 2E.

Het sterke VOAB liet zich wel nog even verrassen door Niek Akkermans (foto), maar de topschutter zag met zijn ploegmaten hoe de bezoekers al snel de regie over zouden nemen. Nog voor rust stonden de Bredase dorpelingen namelijk op achterstand: 1-2. En na rust werd de afstand tussen beiden groter. Bij 1-3 maakte Akkermans het nog wel spannend, maar eindigde de wedstrijd in 2-4.

Namens de equipe van trainer Coen Rijppaert nam captain Erik Meijerink het woord tegenover Voetbalinbreda.nl. “Na twee minuten scoorden wij, maar daarna waren we matig in balbezit en werden we redelijk weggespeeld”, geeft de routinier toe. “Uiteindelijk maakten we toevallig de aansluitingstreffer nog, maar verliezen we terecht met 2-4. Of VOAB een goede ploeg is? Ja.”

Bavel – VOAB 2-4 (1-2)
1-0 Niek Akkermans, 1-1, 1-2 en 1-3 VOAB, 2-3 Niek Akkermans, 2-4 VOAB.