Datum: zondag 28 oktober 2018, 17:07 - Auteur: Luke Thomas

Be Ready maakt hardhandig einde aan ongeslagen reeks Terheijden

Terheijden verloor nog geen enkele competitiewedstrijd in 4C en is daarom een zeer geduchte titelkandidaat. Maar zondagmiddag wachtte hen de grootste test. Het ging op bezoek bij koploper Be Ready. ‘Be ready’ had de trainer nog zo gezegd. Maar tevergeefs: de nummer één bleek een maatje te groot en liep over Terheijden heen.

In zo’n goede flow dat zelfs het kampioenschap even realistisch werd. Een droomstart, die net als elke droom, is geëindigd. Met de borst vooruit betraden de Terheijdenaren van coach Fred Vrolijk het veld, hopend op een driepunter.

Al na 45 minuten was de wedstrijd beslist. De spelers gingen rusten bij een 3-0 tussenstand, iets wat volgens Jaimy de Koning niet had gehoeven. “We waren simpelweg niet goed genoeg. We werden overklast. Tweede helft spelen we beter en krijgen we ook meer kansen, wat uiteindelijk tot een 5-1 leidt”, zo tekende Voetbalinbreda.nl op.

Ook al maakt De Koning de 4-1, een comeback is niet mogelijk. Dus verliest Terheijden voor de eerste keer dit seizoen. Geen schande, van tevoren hadden ze hiervoor getekend. Volgende week wacht Raamsdonk, dat vandaag voor het eerst won. Terheijden is afgezakt naar de vijfde plek, maar zal komende zondag willen klimmen op de ranglijst.

Be Ready – Terheijden 5-1 (3-0)
1-0, 2-0, 3-0 en 4-0 Be Ready, 4-1 Jaimy de Koning, 5-1 Be Ready.

3 Shares