Datum: zaterdag 2 april 2022, 18:00 - Auteur: Redactie

Boeimeer krijgt een flink pak rammel van koploper DESK

Boeimeer hoopte wijkrivaal The Gunners een dienst te verlenen door DESK te kloppen, maar daar kwam niks van terecht. Zonder dramatisch te spelen kreeg de club uit de Haagse Beemden echter wel een keiharde nederlaag te verwerken in 4D.

Was Boeimeer er in geslaagd te winnen, dan zou The Gunners de titel weer kunnen ruiken en zelf konden de Koningsblauwen dan omhoog kijken richting de subtop. Niets werd minder waar op sportpark Heksenwiel, waar het bezoek uit Kaatsheuvel dodelijk effectief was. DESK trof zes keer het Bredase doel, terwijl de thuisclub geen enkel doelpunt kon maken. Bij rust stond het al 0-3 en was het min of meer beslist.

“Het is een zwaar vertekende nederlaag. Voetballend ging het lange tijd redelijk gelijk op, maar fysiek kwamen we iets tekort. Dan krijg je een paar onbenullige tegendoelpunten, waarna de koppen weer gingen hangen”, baalde verliezend coach Tom Looijmans, toen hij na afloop met Voetbalinbreda.nl sprak. Zijn ploeg deed het de laatste tijd juist zo goed met drie zeges uit de laatste vijf competitiewedstrijden.

Boeimeer – DESK 0-6 (0-3)
0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5 en 0-6 DESK.