Datum: zaterdag 2 november 2019, 19:39 - Auteur: Redactie

Boeimeer wordt voor schut gezet door sterk Internos

Boeimeer is het even kwijt in 4C. Zaterdagmiddag kwam de nieuwe ploeg uit de Haagse Beemden nog wel op voorsprong, maar vertrok het met schaamte bij Internos.

De man in vorm bij de Koningsblauwen, Danny Ummels, leek Boeimeer een kickstart te geven toen hij al snel de score opende. Maar het bleek helemaal niets waard, zo bleek al snel. Internos was veel feller in de duels en scoorde daarna daarna goal door de tegenwind: 1-1.

”Daarna waren we het helemaal kwijt en misten we doorzettingskracht. We kwamen goed de kleedkamer uit en maken snel 3-2 dankzij Ezra van Leeuwen, naar daarna volgde een foutje van de keeper en de wedstrijd was gespeeld”, keek coach Lorenzo Boudewijns terug toen hij Voetbalinbreda.nl sprak.

Het werd uiteindelijk 6-2, waardoor de Bredanaars met het schaamrood op hun kaken afdropen. Volgend week weer een kans voor Boeimeer, dacht wacht het thuisduel met Baronie ZA: game on.

Internos – Boeimeer 6-2 (3-1) 0-1 Danny Ummels, 1-1, 2-1 en 3-1 Internos, 3-2 Ezra van Leeuwen, 4-2 eigen doelpunt, 5-2 en 6-2 Internos.

4 Shares