Datum: maandag 13 maart 2023, 08:12 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Jean Asukaniam (Internos)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Jean Asukaniam (foto) van zaterdag derdeklasser Internos.

Enkele maanden geleden was een blessure hem de baas, maar nu hij steeds fitter aan het worden is, blijkt Asukaniam weer bepalend te zijn voor de zaterdag derdeklasser uit Etten-Leur. Terwijl legio spelers afhaken door kwetsuren en andere redenen, is de aanvaller terug en Klundert ondervond er hinder van zaterdagmiddag in 3C. De 29-jarigee Asukaniam opende na rust de score en daar bleef het niet bij.

Hij gaf de assist op de 2-0, die door Matthijs Bakx gescoord werd en ook de 3-0 van topscorer Sven van Zwam kwam op aangeven van Asukaniam. Een doelpunt en twee keer de leverancier: Internos won in de tweede helft comfortabel en is nog altijd in de race voor een plek in de nacompetitie om promotie. Met onder meer Asukaniam in de gelederen is de kans weer een stuk groter dat die plek behaald wordt.

Wij feliciteren Asukaniam en zijn ploeg van harte!

(foto door Fred van Toledo)

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss