Datum: dinsdag 4 oktober 2022, 11:50 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Niek Akkermans (Bavel)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Niek Akkermans (foto) van zondag derdeklasser Bavel.

Het was alweer zijn vierde competitiegoal in speelronde 2. Het openingsweekend van 3B scoorde bij zijn oude club Madese Boys, waardoor de Bredase dorpelingen wonnen. Ook afgelopen weekeinde was hij trefzeker. Wat heet: Akkermans boog hoogstpersoonlijk een 1-2-tussenstand om in een 3-2-ruststand en zou in de tweede helft zijn hattrick voltooien, waardoor RCD met 4-2 verloor.

Sportpark de Roosberg kon weer ouderwets genieten van de gelouterde spits, die jaren geleden zijn cluppie DIA verruilde voor het groen van Bavel. En in het groene dorp zijn ze maar wat blij met de ervaren aanvaller. De equipe van coach Coen Rijppaert degradeerde vorig seizoen, maar lijkt aan de hand van Akkermans hard op weg om dat recht te gaan zetten. Wie weet waar het gaat eindigen.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

Wij feliciteren Akkermans en zijn team van harte!