Datum: dinsdag 12 april 2022, 17:36 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Yassine Mejres (Baronie ZO)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Yassine Mejres (foto) van zondag Hoofdklasser Baronie.

Als jochie speelde hij bij The Gunners en Advendo, maar hij brak door in een selectie op zijn zestiende levensjaar bij Boeimeer. Daar viel zijn talent al op en Baronie haalde hem toen naar sportpark de Blauwe Kei. Na een debuut in de hoofdmacht koos hij voor een avontuur in de profcompetite van Malta vorig jaar. Op het tweede niveau bij Luqa FC, maar meer dan een aantal maanden duurde dat avontuur niet.

Zijn terugkeer bij de zondag Hoofdklassers werd een feit en inmiddels is Mejres niet weg te denken uit de ploeg van coach Jurriaan van Poelje. De 22-jarige spits scoort steeds vaker en ook zondag thuis tegen Juliana ’31 deed hij dat. De winnende goal welteverstaan (1-0, red.) waardoor de titel nu erg dichtbij komt voor de Baronnen. Mejres is ambitieus en wil alles uit zijn loopbaan halen, Baronie profiteert ervan.

(foto door Marcel Mol)

Wij feliciteren Mejres en zijn team van harte!