Datum: zondag 2 april 2023, 16:39 - Auteur: Redactie

Dongen ZO glijdt onderuit op het gras van Quick

Hekkensluiter Dongen leed zondag een nederlaag in de Derde Divisie. Middenmoter Quick was voor eigen publiek de baas.

In Den Haag leek zich een rampscenario te voltrekken voor de gedoodverfde degradant uit Brabant. Quick stond al rap op 2-0 en kon voor rust zelfs verder weglopen van de geel-blauwe bezoekers. Dat gebeurde echter niet, waarna Thom Avontuur de spanning terug in de wedstrijd bracht na rust.

Uiteindelijk velde de thuisploeg het verdict over de ploeg van coach Osman Erbas: 3-1. Door de nederlagen van de concurrenten UDI ’19 en Baronie leef de drager van de rode lantaarn nog. De genoemde concurrentie kruist nog de degens met de Dongenaren, dus dan moet het gaan gebeuren.

Quick – Dongen ZO 3-1 (2-0)
1-0 en 2-0 Quick, 2-1 Thom Avontuur, 3-1 Quick.