Datum: dinsdag 1 december 2020, 21:49 - Auteur: Redactie

Er wacht een erg hete voetbalzomer op ons allemaal

Wat is er beter dan een koude bidon pakken als er tijdens een wedstrijd een speler wordt behandeld aan een blessure. Even een flinke spuit op je achterhoofd om af te koelen van de hete derby die je speelt. De winter (en de winterstop) duurt niet eeuwig, dus vooruit kijken mag.

En het ziet er naar uit dat alle competities op termijn worden hervat, waardoor de zomermaanden aangesproken zullen worden om verloren terrein in te halen. Heerlijk toch? Voetbal in Breda, temperatuurtje of 27, eind juni. We kunnen nu even niks anders dan dagdromen over die momenten, maar het komt allemaal terug en het zal er heter aan toegaan dan ooit tevoren.

In de rust van elke wedstrijd zal het wel warmer zijn dan normaal, maar voor extra koeling zijn er allerlei foefjes. De beste blijft een ventilator met koude lucht in de kleedkamer bijvoorbeeld. Of een mobiele airconditioning als je eenmaal thuis bent gekomen en op je balkon zit uit te puffen. Nagenieten van je winnende goal of je beslissende redding met een koud briesje langs je oren, hemels.

Zulke apparaten zijn er in vele soorten en maten te koop en dus is een uitstekend idee om klip en klaar en zeker om koeltjes de hete voetbalzomer door te komen. Voor nu is het nog even uitzingen zonder competitiewedstrijden en dus is er alle tijd om straks optimaal en perfect voorbereid aan de aftrap te verschijnen. Voetbalschoenen: check. Tenue’s fris: check. Airco vergelijken: check.

Niemand stopt jullie nog van een succesvolle en waar het nodig is koele zomerperiode in het Bredase voetbal en uiteraard alle velden daaromheen in Nederland. Halve competities? Geen probleem. Met het naderende Europees Kampioenschap voetbal en de hete feestavondjes die daarbij horen is het zaak om te genieten, koel te blijven en te blijven schitteren beste community.

0 Shares