Datum: maandag 1 augustus 2022, 08:19 - Auteur: Redactie

EXCLUSIEF: Dit seizoen volgen wij tien extra clubs in de regio

Met ingang van dit seizoen vergroten wij het aantal voetbalclubs dat we gaan volgen. Uiteraard onze eigen Bredase clubs, maar nu ook tien clubs uit de regio van onze stad. Voetbalinbreda.nl is dit jaar weer op alle gebieden aan het groeien en deze strategische zet past precies bij onze ambities.

De vijftien clubs uit de Gemeente Breda (Advendo, TVC Breda, SAB, UVV ’40, WDS ’19, DIA, PCP, The Gunners, Baronie, Boeimeer, JEKA, Beek Vooruit, Bavel, Groen-Wit en NAC Breda) krijgen zoals sinds 2011 de volle aandacht. Maar vanaf deze maand volgen wij ook tien nieuwe verenigingen uit Etten-Leur, Oosterhout, Dongen en Rijen. Om precies te zijn de volgende teams: SCO, Oosterhout, TSC ZA en ZO, Dongen ZA en ZO, Olympia ’60, DVVC, Rijen, DSE, Internos en Unitas ’30. We hebben bewust voor deze clubs gekozen en kijken na komend seizoen of en waar we de regio moeten wijzigen of uitbreiden.

De eerste contacten zijn al gelegd en we kijken er naar uit om onze nieuwsvoorziening te vergroten. In onze nieuwe en eerste voetbalkrant die eind september verschijnt doen deze nieuwe clubs overigens nog niet mee, die is puur op Breda gericht. Maar de eerste verhalen over de clubs buiten Breda die we gaan volgen verschijnen zo snel mogelijk online. Op naar een onvergetelijk en sportief succesvol seizoen!

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan. Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss.

 

0 Shares