Datum: woensdag 23 maart 2022, 21:21 - Auteur: Redactie

Fansites NAC Breda op zwart door naderende verkoop

Hommeles hoofdstuk 29384 bij NAC Breda. Na de zoveelste mislukte verkoop van de club lijkt er nu wel schot in de zaak te komen, maar de fanatieke aanhang walgt er nu al van. Alle fanwebsites bieden geen nieuws meer aan zolang de City Football Group de nieuwe eigenaar lijkt te worden.

“Vanavond werd bekend dat de aandeelhouders en de City Football Group tot een akkoord zijn gekomen als het gaat om de verkoop van de aandelen. Als de deal daadwerkelijk doorgang vindt bij de RvC, Stichting NOAD, de Gemeente Breda en de KNVB is daarmee voor ons als diverse geledingen rond de club de ziel verkocht en komt er een einde aan NAC”, zo valt er unaniem te lezen op alle fanmedia van de Parel van het Zuiden.

“Dit kan de allerzwartste dag uit de geschiedenis worden van NAC: het einde van de volksclub NAC. Het verkoopproces is vaak en zwaar gefrustreerd. De huidige aandeelhouders hebben altijd gezegd het beste met de club voor te hebben, maar uit deze deal blijkt het tegenovergestelde. We willen geen handelshuis worden voor een sjeik en zijn City Group. Dat gaat tegen alles in waar wij als NAC-supporters voor staan en zal afbreuk doen aan de identiteit van de club. Stichting NOAD is ons slot op de deur. Wij roepen de stichting op om te doen waar het voor opgericht is en onze club te beschermen. NAC is NAC. FUCK CITY!”

Dit bericht is ondersteund door Breda Loco’s, Fr0nt76, NAC-Supportersvereniging, Stichting Vak G, Fanzine De Rat en B-Side Rats. Wordt ongetwijfeld weer vervolgd.

0 Shares