Datum: zondag 7 april 2019, 16:32 - Auteur: Luke Thomas

Gevoelige nederlaag voor Terheijden bij Right ‘Oh

Bij Right ‘Oh ging Terheijden op zoek naar alweer zijn elfde overwinning van het seizoen in 4C. Vorige week won het nog van dezelfde tegenstander, maar in de uitwedstrijd van deze zondagmiddag werd er verloren.

De ploeg van trainer Fred Vrolijk beleeft een prima seizoen waarin de pijlen gericht zijn op een plek in de top drie. Maar daarvoor moet er wel gewonnen worden. Thuis lukte dat tegen Right ’Oh, maar de uitwedstrijd bleek een zwaardere kluif.

Beide treffers vielen in blessuretijd. De één in de eerste en de ander in de tweede helft. “Geen beste wedstrijd”, aldus teamleider George van der Velden na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl. Iets waar sterkhouder Jaimy de Koning het zeker niet mee oneens is. “Het was een zware wedstrijd. Het liep niet en daar maakte de tegenstander goed gebruik van.”

Een off-day voor voor de bezoekers uit de Gemeente Drimmelen. Kan gebeuren. Maar dat mag volgende week niet nog eens gebeuren. Het gaat op bezoek bij Boeimeer dat, op zijn zachtst gezegd, niet bezig is aan zijn beste seizoen. Drie punten dus, als het aan De Koning ligt. De koning bepaalt, normaliter.

Right ‘Oh – Terheijden 2-0 (1-0)
1-0 en 2-0 Right ‘Oh.

0 Shares