Datum: zaterdag 21 november 2020, 22:49 - Auteur: Redactie

‘Het onmisbare gedeelte van een voetbalfeestje’

Als de Corona-crisis voorbij is kan er weer naar hartelust gefeest worden. Ook op alle sportparken in Breda en omstreken. Stomende voetbalkantines, kinderfeestjes na een pupillenwedstrijd: niemand kan nog wachten.

NAC opzetten in de kantine, pilsje erbij, het is een fenomeen dat eerder regel is dan uitzondering bij ons. Maar ook voor de kinderen van de club is het immer leuk om na een wedstrijd samen te blijven hangen in het clubhuis. Frietjes en frikandellen, zakjes snoep en de sfeer is fantastisch. De beste voetbalvereniging hebben ook gedacht aan een speelhoek, of een creatieve tafel.

Want jong en oud: voetbal en auto’s gaan hand in hand. Onze youngsters mogen er natuurlijk nog geen rijden, maar hun fantasie loslotaten op een kleurplaat auto doen ze maar al te graag. Ook voor de volwassenen zijn auto’s veelal een hobby en dus is het zelf de kleuren samenstellen van je favoriete wagen altijd leuk. Het kan zelfs therapeutisch werken voor je.

Voor de jeugdspelertjes een kleurplaat auto in laten kleuren en ophangen op het prikbord naast de prijzenkast. Uiteraard is het dan geweldig om er een mooie prijs aan te verbinden, voor de meest artistieke voetbalauto van allemaal. Het is een kwestie van vindingrijk zijn om van je middagje of avondje voetbal een zo veel mogelijk ontspannen uitje te maken als je kunt.

0 Shares