Datum: donderdag 7 april 2022, 09:36 - Auteur: Redactie

In de wandelgangen: Damen naar ‘TVC’, rentree Chelliah?

Sinds 2011 is onze rubriek ‘In de wandelgangen’ populair onder ons publiek en deze week is het weer tijd voor verse geruchten. In elk gerucht zit een kern van waarheid, maar vergeet over het algemeen niet het korreltje zout te nemen.

Spelersruil Groen-Wit en PCP?

In Brabantpark doet Soufiane Meydubi het goed en dat is ook zondag derdeklasser Groen-Wit opgevallen. De linksbuiten van PCP weet ook dat zijn broer Said Meydubi terug gaat keren na een inactieve periode, dus samen in Princenhage ballen is een aanstaand feit, zo melden bronnen aan ons. Zondag vierdeklasser PCP wil op zijn beurt Ahmed Zerouali naar Brabantpark lokken voor een hereniging met neefje Mouhcine Zerouali.

Chelliah naar sportpark Lage Kant, het Hooghuys, of Het Haagse Sportpark?

Kasthuran Chelliah is momenteel fit aan het geraken en aast op een terugkeer in een selectie. Na een lager team van WDS ’19 en drukke werkzaamheden zinspeelt de technicus op een rentree. Niet in de Haagse Beemden, maar wellicht bij PCP, waar hij zondag aandachtig toeschouwer was van de 4-1-zege op VCW. Trainer Richard Hoogkamer zou hem graag willen hebben. Overigens maakt The Gunners ook kans, daar hij op zaterdag spelen lekker zou vinden. Groen-Wit is een outsider voor zijn komst, zo werd ons ingefluisterd.

Nieuwe linksback voor TVC Breda?

Maar Mikey Damen (foto) kan ook centraal spelen en dus is TVC Breda-coach Johan Rijndorp gecharmeerd van hem. De bij Boeimeer gestopte Damen zou na de zomer dus wel eens in het Viola van de ploeg uit Tuinzigt kunnen gaan acteren. De technische staf van de titelkandidaat van de zondag vijfdeklasser is in elk geval onder de indruk van hem.

0 Shares