Datum: zaterdag 1 oktober 2022, 16:08 - Auteur: Redactie

Internos geeft 3-0-voorsprong weg na de pauze

Internos verloor zaterdagmiddag twee punten in 3C. Op het gras van SSS stond de club uit Etten-Leur riant op voorsprong tijdens de rust, maar sloeg de thuisclub hard terug.

Geen vuiltje aan de lucht voor Internos na drie kwartier ballen. Morris Meesters brak de ban en zette de bezoekers op het goede spoor. Danny Poppelaars verdubbelde de marge knap en toen Sven van Zwam er ook nog 0-3 van maakte leek het feest compleet. Maar niks was minder waar. SSS wilde van een feestje niks weten, tenzij het zelf mocht participeren. En zin in een fuifje had de thuisclub wel, want na rust poetste het alle schade vakkundig weg: 3-3.

Voetbalinbreda.nl sprak na afloop van de knotsgekke wedstrijd met Internos-speler Jaye Musters, die logischerwijs baalde als een stekker. “Zij gingen heel opportunistisch spelen in de tweede helft en scoren drie keer door middel van ballen in onze zestien pompen. We lieten het gewoon gebeuren. Fysiek waren ze wel sterk, maar wij ging gewoon achteruit lopen. Of ik er ziek van ben? Dat kun je wel zeggen, ja. En ik ben echt niet de enige.”

SSS – Internos 3-3 (0-3)
0-1 Morris Meesters 0-2 Danny Poppelaars, 0-3 Sven van Zwam.