Datum: zaterdag 19 november 2022, 16:44 - Auteur: Redactie

Internos houdt aansluiting met de top en vloert Hekelingen

Thuis tegen laagvlieger Hekelingen had Internos geen moeite zaterdagmiddag. In 3C werd er dik gewonnen voor eigen publiek.

 

Alhoewel er na dik ander halfuur een klein feestje gevierd werd door de ploeg uit Etten-Leur, begon de wedstrijd allesbehalve feestelijk. De gasten namen brutaal de leiding en lieten merken niet als kanonnenvoer behandeld te willen worden. Het was Stijn Konings die echter gelijk wist te maken en op dat moment sloeg ook Jaye Musters (foto, links) toe: 2-1 tijdens de pauze voor de equipe van coach Paul van Dijk.

Maar nogmaals, Hekelingen stribbelde tegen. De 2-2 was dan ook ietwat zorgwekkend, maar uiteindelijk bleek dat er geen vuiltje meer aan de lucht zou zijn voor de geel-blauwen. Devin Tholel, op aangeven van Musters, maakte de 3-2 en Danny Poppelaars gooide de wedstrijd in het slot. Tholel maakte nog zijn tweede goal en ook Musters bekroonde een glansrijk optreden met een doppelpack: 6-2.

Uitblinker Musters sprak na de driepunter kort met Voetbalinbreda.nl. “Het ging lekker. Of onze vibe aan is? Ja, maar kampioen worden is te hoog gegrepen voor ons”, bleef hij realistisch. Of strooide hij de concurrentie zand in de ogen? De komende weken voor de winterstop zullen uitwijzen hoe de vlag erbij zal hangen. Feit is dat Internos het redelijk goed doet en meedraait in de top drie van de ranglijst.

Internos – Hekelingen 6-2 (2-1)
0-1 Hekelingen, 1-1 Stijn Konings, 2-1 Jaye Musters, 2-2 Hekelingen, 3-2 Devin Tholel, 4-2 Danny Poppelaars, 5-2 Devin Tholel, 6-2 Jaye Musters.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss