Datum: zaterdag 11 maart 2023, 20:16 - Auteur: Redactie

Internos veegt concurrent Klundert van de mat in kraker

In 3C bewees Internos zaterdagmiddag dat het bij de beste clubs van de ranglijst behoort. In een onderling gevecht met concurrent Klundert was de ploeg uit Etten-Leur de baas.

De bezoekende Tricolores konden de eerste helft nog de nul houden, maar in het tweede bedrijf brak de hel los voor ze. De eindelijk weer fitte Jean Asukaniam was het boegbeeld van Internos. Na een redelijk zware blessure bikkelde hij zich naar de 1-0 en gaf in de slotfase nog twee assists. Eerst op Matthijs Bakx, die ook in bloedvorm verkeert en daarna op topscorer Sven van Zwam: 3-0 en het thuispubliek op de banken uiteraard.

“Vandaag hebben we hard gebikkeld gewoon en uiteindelijk veel meer kansen gecreëerd dan Klundert. Dit was wel een terechte zege. Vandaag moesten we winnen. Dit geeft een extra goed gevoel gezien al onze blessures. Het is mooi om te zien hoe die jonge gasten van ons en het tweede zich ontwikkelen. We willen de nacompetitie halen om promotie”, aldus spelmaker Jaye Musters na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

(foto door Fred van Toledo)

Internos – Klundert 3-0 (0-0)
1-0 Jean Asukaniam, 2-0 Matthijs Bakx, 3-0 Sven van Zwam.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss