Datum: zaterdag 26 november 2022, 17:59 - Auteur: Redactie

Internos wint opnieuw een waar doelpuntenspektakel

Internos is bezig aan een opmars in 3C die vooralsnog tot de top leidt. Zaterdagmiddag won de equipe uit Etten-Leur knap op het gras van Rhoon.

Het was een puik eerste uur van Internos: Rhoon zag lijdzaam toe hoe Sven van Zwam zijn vorm etaleerde en dat in cijfers onderstreepte: 0-1. Maar daar bleef het niet bij in de eerste helft. De bezoekers van trainer Paul van Dijk bezorgden zichzelf een comfortabele marge via Devin Tholel: 0-2 bij de rust.

In het tweede bedrijf besliste Tholel de wedstrijd: 0-3. Althans, dat leek zo en dat zou zo moeten zijn. Niets bleek minder waar: de 1-3 viel en de 1-4 via een eigen goal, maar na wat omzettingen kwam de thuisclub angstig dichtbij: 2-4 en 3-4. Daar bleef het bij, tot opluchting ook van Jaye Musters (foto, links).

“Wij hebben de eerste 65 minuten heel goed gevoetbald. Maar daarna brachten zij weer een paar fysiek sterke en grote spelers in het veld en ging Rhoon pompen. Met die aanvallers hebben wij het moeilijk, omdat we geen lengte in de ploeg hebben. We staan gedeeld tweede nu”, citeerde Voetbalinbreda.nl hem.

Rhoon – Internos 3-4 (0-2)
0-1 Sven van Zwam, 0-2 en 0-3 Devin Tholel, 1-3 Rhoon, 1-4 eigen doelpunt, 2-4 en 3-4 Rhoon.