Datum: zondag 23 januari 2022, 13:40 - Auteur: Redactie

Ivo van Moergestel blijft de hoofdtrainer van JEKA

Het jaar 2022 is voor Ivo van Moergestel (foto, links) en JEKA goed gestart met een contractverlenging als hoofdtrainer. JEKA gaat voor continuïteit en kijkt daarbij niet alleen naar de ambitie op de korte termijn (handhaving in de zondag tweede klasse), maar ook naar de ontwikkeling van de club op de langere termijn.

“Belangrijke pijler hierbij is dat we vol inzetten op de ontwikkeling van de jeugdselectie en de doorstroming hiervan naar het betaalde voetbal of naar de selectie van JEKA 1 of 2. Het is goed om te zien dat in de afgelopen periode spelers uit de jeugdopleiding aanhaken bij JEKA 1 en 2, maar ook zijn doorgebroken bij NAC Breda, Willem II, PSV, Feyenoord en zelfs een drietal vrouwen bij het Nederlands (jeugd)elftal”, zegt de club van sportpark Tussen de Leijen in een persverklaring.

“Met Ivo beschikt JEKA over een hoofdtrainer die zowel in staat is om vorm te geven aan de korte termijn ambitie als aan de ontwikkeling naar de toekomst, mede door zijn goede samenwerking met onze HJO”, aldus voorzitter Philip Bos. “Na evaluatie met de spelersraad en bespreking binnen de commissie Technische Zaken heeft het bestuur unaniem ingestemd met de verdere verlenging van het contract”, vervolgt bestuurder Selectie Senioren Fred Mijnhijmer.

In de competitie zal het wel beter moeten, want met negen punten uit negen wedstrijden bivakkeren de Bredase Tricolores al een tijd in de degradatiezone. De negende plek is een feit, maar de hekkensluiter staat op vijf punten met nog twee duels tegoed.

0 Shares