Datum: zondag 26 september 2021, 17:02 - Auteur: Redactie

Jaimy de Koning loodst Terheijden naar rake driepunter

Drie goals tijdens je eerste pot van het seizoen: Terheijden had goud in handen zondag met Jaimy de Koning, die de vierdeklasser uit de Gemeente Drimmelen langs DEVO hielp.

Sportpark Ruitersvaart mocht eindelijk weer zonder anderhalve-meter-achtige restricties genieten van voetbal. En genieten werd het, want DEVO werkte aardig mee aan een voetbalfeestje. Jaimy de Koning (foto) opende de score, maar zag wat later hoe de bezoekers de ruststand op 1-1 bepaalden.

De club uit de Gemeente Drimmelen schrok niet van de gelijkmaker, want het was Jason Joosen die Terheijden opnieuw de voorsprong bezorgde. Toch toonde DEVO weer veerkracht, maar na hun 2-2 was het gedaan met het verweer. De grote reden daarvan? Uitblinker De Koning.

Hij scoorde de 3-2 en voltooide zijn hattrick door de 4-2 te produceren. Een knap staaltje van de aanvallend ingestelde voetballer. Winnend coach Fred Vrolijk sprak na afloop kort met Voetbalinbreda.nl. “De kop is er af, nu hopen op een volledig seizoen. Vandaag wonnen we zwaarbevochten, maar wel terecht.”

Terheijden – DEVO 4-2 (1-1)
1-0 Jaimy de Koning, 1-1 DEVO, 2-1 Jason Joosen, 2-2 DEVO, 3-2 en 4-2 Jaimy de Koning.

0 Shares