Datum: maandag 8 april 2019, 18:24 - Auteur: Redactie

JEKA boekt cruciale zege op Rijen in de blessuretijd

JEKA is weer een stap dichter bij handhaving in 2E. De Bredase promovendus versloeg zondagmiddag op eigen veld Rijen dankzij een late goal van een groot talent.

Sportpark Tussen de Leijen keek continu naar twee clubs die elkaar in evenwicht hielden. Zonder steunpilaren Joris Melis, Koen Vereecken en Remco de Groot was de gemiddelde leeftijd van de Bredase Tricolores nog geen 21 jaar. Desondanks leverde JEKA een solide performance af. Met B-junior Pieter Aarts als meest opvallende schakel.

Doelpunten vielen er niet te bewonderen. Terwijl de paar honderd toeschouwers zich leken te verzoenen met een doelpuntloze remise, bekokstoofde Sam Vogels echter een ander plan. De Bredanaar schilderde een prachtige voorzet richting Roman Talboom en de youngster dompelde in blessuretijd de bezoekers in rouw. De tiener scoorde na de winterstop en gaf dus opnieuw zijn visitekaartje af.

Winnend coach Bas Liebregts was uitermate tevreden toen hij na afloop van de zege met Voetbalinbreda.nl sprak. “Heerlijk. Een mooie en denk ik terecht ontknoping van de wedstrijd. Ik ben trots op de spelers, we waren een jonge ploeg vandaag met twee A-spelers op de bank en een B-speler op het veld.” Na afloop vierde ook hoofdsponsor Van Riel Automotive de zege mee in de persoon van Paul van Riel (foto); het werd een mooi feestje.

Komend weekend kruist het van de rode streep weg kruipende JEKA de degens met Madese Boys. Uit.

JEKA – Rijen 1-0 (0-0)
1-0 Roman Talboom.

115 Shares