Datum: zondag 24 november 2019, 17:46 - Auteur: Redactie

JEKA-interim Koulen debuteert met hatelijke brilstand

Een nul nul-eindstand is nooit leuk, maar JEKA kan er toch met een goed gevoel op terugkijken. Zondagmiddag in 2E was titelkandidaat SC Kruisland namelijk te gast.

Op sportpark Tussen de Leijen was het daarnaast geen oase van rust. De resultaten vallen tegen, coach Bas Liebregts maakte plots bekend te vertrekken en diens assistent, Orpheo Koulen, moest de boel overnemen. Tóch lieten de Bredase Tricolores een stabiele indruk achter en werd er een punt gesprokkeld.

De beste kansen waren voor de bezoekers, bij wie Bredanaar en voormalig NAC-talent Peter Gommeren aanvoerder is. De thuisploeg kreeg vooral een aantal aardige halve kansen, met als resultaat dus dat beide ploegen niet tot scoren kwamen. JEKA kan zich dus met enige fantasie of realisme de morele winnaar noemen van het gevecht.

“We hebben gevochten als leeuwen. Negentig minuten lang alles gegeven met zijn allen en een verdiend punt behaald. We waren er echt aan toe”, aldus middenvelder Jules Philippart na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl. Komend weekend speelt JEKA de altijd moeilijke uitwedstrijd tegen het hoger geklasseerde Madese Boys.

JEKA – SC Kruisland 0-0.

9 Shares