Datum: zondag 17 februari 2019, 18:44 - Auteur: Redactie

JEKA toont beterschap en slacht concurrent WSC

JEKA is zondagmiddag uit de gevarenzone van 2E geklommen. Op eigen veld was de Bredase promovendus te sterk voor het Waalwijkse WSC: en hoe.

Voor JEKA zat er maar één ding op: triomferen en zo snel mogelijk klimmen op de ranglijst. Thuis tegen WSC moest en zou het gebeuren en zo geschiedde. Een heuse bliksemstart overdonderde de gasten: twee flitsen van aanvallers Noël Sipkens en Randy Klees waren reden voor eem vroeg feestje.

Want daarna speelden de Bredase Tricolores het zakelijk uit op Sportpark Tussen de Leijen. Na rust zorgde de koploper van de ‘ViB-divisie’ voor de 3-0: Jules Philippart. Het slotakkoord was voor Merijn Notenboom, die de einduitslag van extra glans voorzag met zijn late doelpunten voor eigen publiek.

Winnend oefenmeester Bas Liebregts was na afloop te spreken over het optreden van zijn formatie, zo citeerde Voetbalinbreda.nl. “Het viel allemaal samen vandaag. We hebben terecht gewonnen, er viel niets op af te dingen We kwamen snel op voorsprong en hebben het daarna zakelijk en heel goed uitgespeeld.

Komend weekeinde reist JEKA af naar Sarto. In Tilburg moeten de Bredanaars een resultaat mee naar huis nemen om met een stevige plek in de middenmoot het Carnavals-feest aan te kunnen vangen begin maart.

JEKA – WSC 4-0 (2-0)
1-0 Noël Sipkens, 2-0 Randy Klees, 3-0 Jules Philippart, 4-0 Merijn Notenboom.

26 Shares