Datum: zondag 8 maart 2020, 20:46 - Auteur: Redactie

JEKA zorgt voor daverende verrassing bij koploper

Terwijl JEKA vecht tegen degradatie in 2E, dacht Sarto dichterbij de titel komen zondagmiddag. Dat was echter een misvatting, want de Bredanaars wonnen in Tilburg.

Bonuspunten, pure bonuspunten voor de Bredase Tricolores in 013. Sarto bokste op tegen een onbreekbare tegenstander. De gasten van coach Ivo van Moergestel. Een broodnodige driepunter dankzij een bevlieging van Wisse Bos, liep Randy Klees (foto, midden) diens voorzet binnen bij de eerste paal. Nét voor de pauze een heerlijke opsteker voor Jeugdig Enthousiasme Kan Alles. Dat ene moment bleek bepalend voor het eindresultaat.

“Het werd weer eens tijd. Door als team heel de wedstrijd vol gas te geven en voor elkaar te strijden hebben we gewoon verdiend gewonnen. Mijn doelpunt was een lekkere timing zo vlak voor rust en de tweede helft hebben we de wedstrijd op slot gegooid en werden we uit de counter nog een aantal keer gevaarlijk. We hadden deze overwinning als team even nodig”, aldus matchwinner Randy Klees na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl.

Sarto – JEKA 0-1 (0-1)
0-1 Randy Klees.

182 Shares