Datum: zondag 24 februari 2019, 17:25 - Auteur: Redactie

Kjell Hellemons loodst DIA voorbij tiental van Berkdijk

Het tot dusver kleurloze seizoen van DIA in 4C kreeg zondagmiddag wat glans. Thuis tegen Berkdijk won de ploeg uit Teteringen nipt.

DIA was heel de wedstrijd beter, simpel. De Bredase dorpelingen creëerde in zowel de eerste als tweede helft circa vijf kansen, maar verzuimden het af te maken. Toch kopte Kjell Hellemons uit een corner wel de 1-0 binnen na ruim een uur voetbal. DIA gaf letterlijk over heel de wedstrijd geen een kans weg. De rode kaart voor praten in de 88ste minuut was verder het enige opvallende feit op conto van de bezoekers.

Sportpark de Gouwen en coach Martijn Malinka in het bijzonder baalden van de gemiste kansen, maar waren uiteindelijk content om met de volle buit op zak het komende vrije weekend in te gaan, zo citeerde Voetbalinbreda.nl de vertrekkend oefenmeester. “We verzuimen met 5 a 6-0 te winnen. Dat is zonde. Verder kunnen we tevreden zijn met drie overwinningen op rij. Nu kunnen de jongens verdiend carnaval vieren.”

DIA – Berkdijk 1-0 (0-0)
1-0 Kjell Hellemons.