Datum: zondag 27 september 2020, 15:49 - Auteur: Redactie

Koploper TVC Breda laat het ook zien tegen OVV ’67

In 5B lijkt TVC Breda een heuse titelfavoriet te worden. Na een prima voorbereiding gaat het in de competitie nu ook crescendo. OVV ’67 was kansloos zondagmiddag in Tuinzigt.

Na de 1-0 van Gino de Goede, die geblesseerd uitviel erna, zorgde Mick van der Broek voor de ruststand op sportpark Kwakkelhut. Toch wel een puike start van de volksclub, die na de pauze door zou gaan met scoren. Wederom Van der Broek prikte raak: 0-3. Jeroen Ooms en Jeremy Sips zorgden zelfs voor de heerlijke 5-0-eindscore. De bezoekers uit Oosteind moesten nederig buigen voor het surplus aan kwaliteit van de gastheren.

Winnend coach Johan Rijndorp sprak na de eclatante overwinning met Voetbalinbreda.nl. “De eerste helft moesten we al afstand nemen en waren we beter. Na rust waren we een kwartiertjes zwak en stonden we even onder druk door het fysieke spel van OVV. Daarna voerden we het tempo op en wonnen we dik verdiend”, aldus de voormalige spits. Op de vraag wie TVC Breda nog kan stoppen klinkt het nog een tikkeltje bescheiden.

“Ik denk dat het een rare competitie is, waarin iedereen van elkaar kan winnen. Als we geen 100 procent zijn, dan zitten er wel een aantal ploegen tussen waar we van kunnen verliezen. Of van onszelf, als we niet doen waar we goed in zijn. We hebben afgelopen jaar gebouwd aan een aardig team, dat ga ik niet ontkennen. Maar het is nog wel jeugdig allemaal, dus hoe gaan we om met tegenslagen?”, aldus de sympathieke Bredanaar.

TVC Breda – OVV ’67 5-0 (2-0)
1-0 Gino de Goede, 2-0 en 3-0 Mick van der Broek, 4-0 Jeroen Ooms, 5-0 Jeremy Sips.

70 Shares