Datum: zondag 4 november 2018, 17:25 - Auteur: Luke Thomas

Kwakkelend Terheijden stelt teleur in Raamsdonksveer

Terheijden beleefde een droomstart, maar die is nu echt afgelopen in 4C. Tegen Raamsdonk verliest het voor de tweede keer op rij. Volledig onnodig: met een 0-2-voorsprong gingen de spelers rusten. Na rust zagen de toeschouwers heel andere verhoudingen. De thuisploeg toonde veerkracht en boog de achterstand om.

Drie gewonnen, twee gelijke spelen, nul verloren. Twee weken geleden waren dat de cijfers namens de equipe van trainer Fred Vrolijk. Maar het verlies van afgelopen zondag bij Be Ready lijkt zijn sporen achter te laten. Na een 0-2 voorsprong laat Terheijden een comeback van formaat van de opponent gebeuren.

Stan de Jong opende de score in de 28ste minuut, verdubbeld door Joris Noort, vlak voor rust. ‘Geen paniek, lekkere voorsprong, uitspelen’, zou je denken. Maar Terheijden bezwijkt onder de druk en krijgt in de 59ste, 68ste en 76ste minuut een treffer tegen. De teleurstelling was groot bij teamleider George van der Velden, zo ving Voetbalinbreda.nl op.

“We waren de eerste helft heer en meester. We hebben het in de tweede helft helemaal weggegeven. Op fysieke kracht en strijd zijn we afgetroefd. Zwaar teleurstellend om zo’n nederlaag te leiden. Volledig aan onszelf te wijten.” Dus gaat Terheijden met het hoofd hangend naar huis. Genoeg tijd om de moed weer bij elkaar te rapen: komende zondag heeft Terheijden een vrije dag.

Raamsdonk – Terheijden 3-2 (0-2)
0-1 en 0-2 Terheijden, 1-2, 2-2 en 3-2 Raamsdonk.