Datum: donderdag 9 mei 2019, 17:40 - Auteur: Redactie

Leden van SC Hoge Vucht bepalen gang naar rechter

SC Hoge Vucht organiseert op korte termijn een ledenvergadering, waarna bekend zal worden of het voormalige Barça naar de rechter stapt. De KNVB heeft namelijk deze week definitief besloten dat de club uit Breda-Noord nooit meer mag deelnemen aan competities.

Aan Voetbalinbreda.nl liet voorzitter Hassan Lammou het volgende weten: “Ik verwachtte niet veel van ons hoger beroep, want het is namelijk ook een orgaan van de KNVB”, doelt hij op de commissie van beroep van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond. “Maar we moesten deze stappen doorlopen willen we naar de rechter stappen. Of we dat gaan doen hangt af van de ledenvergadering die we binnenkort houden.”

Daarmee komt dus ook een einde aan de vermeende verhuizing naar het complex van Advendo. Op sportpark ‘t Kadijkje zou de multiculti-club dan ook een eigen kantine krijgen, maar dat is sowieso van de baan. De enige optie lijkt nog dat de veelbesproken vereniging mag blijven staan om onderling te voetballen. Denk daarbij aan trainingen aan de Bastenakenstraat, want op het eigen sportpark de Wisselaar neemt de rugbyclub alle velden over.

17 Shares